Välgörande dag med skogsbad och yoga

Pris: 1300:-

Längd: 1 dag

Datum: 2023: 5 april, 18 maj, 7 juli, 2 aug, 24 sep

Guide: Inka Gurung & Lena Westin

Grupp: 6 - 10 personer

Vad som ingår:

  • hembakt fika
  • guidat skogsbad
  • hemlagad vegetarisk lunch på mysiga Yoga i Hagen-gården
  • möjlighet att prova på kulning
  • två timmars yoga i den fina yogasalen
  • gongbad
  • te och godbit
  • bad i vedeldad bastu och dopp i älven
  • 100 kr av avgiften går till projekt för kvinnor i Nepal

Vad som inte ingår:

Boende ingår ej. Vi rekommenderar Dala-Floda Värdshus för övernattning.

Välgörande dag med skogsbad och yoga

Välkommen till en heldag i Dala-Floda med skogsbad, yoga och bastu. En dag där du får njuta av naturen och fylla på med energi. Efter en kort presentation och lite kuriosa kring träd tar Inka Gurung med oss på en promenad i skogen. Längs stigen får du olika övningar som hjälper dig att hitta in i nuet. Vi tar hjälp av naturens sinnrika detaljer och den speciella känsla som skogen förmedlar. Du får också sitta en stund under ett träd och bara vara.

Efter skogsbadet får vi en härlig hemlagad lunch. Sedan får den som vill prova på att kula nere vid älven innan det är det dags för yoga. Det är yogalärare Lena Westin som leder ett lugnt och välgörande yogapass i den stämningsfulla ladan. På mjuka ullmattor guidas vi genom mjuka rörelser. I slutet av passet blir det meditation och en stunds vila medan Lena spelar för oss på klangskålar och gonggongar. Innan du åker hem får du också möjlighet att bada vedeldad bastu och ta ett dopp i älven.

Tid: 9.30 – 17.00.  Mötesplats: Yoga i Hagen, Hagvägen 107, Dala-Floda.

Ta med: Sköna kläder efter väder och stövlar eller skor som tål väta. Tänk på att vi går långsamt i skogen, så klä dig varmt. Ta gärna med en liten ryggsäck med något extra plagg och en vattenflaska. Du får låna ett härligt renskinn att sitta eller ligga på i skogen.

Skogsbadare på dag med skogsbad och yoga i Dalarna

 

 

Boka:

Boka genom att maila: inka@farawayadventures.com  eller ring på: 073 814 05 70

Läs mer:

Läs mer om Yoga i Hagen där yogan hålls efter skogsbadet

Läs mer om Inka Gurung som är din guide på ditt skogsbad

 

 

Läs vad våra kunder tycker om upplevelsen

"Vilken fantastisk dag! Kan varmt rekommendera ALLA att ge en sådan till sig själv. Lugn, harmoni och reflektion. Stort Tack Inka och Lena!"

// Mariann Trollsås Ösund
"En oerhört trevlig och spännande dag att minnas, Skogsbadet var unikt på alla sätt och vis med duktiga och inspirerande guiden Inka Gurung. Gudomligt god mat och fika, och sedan ett härligt yogapass med Lena Westin och toppen över i:et var det uppfriskande badet i älven som avslutning."

// Josefin Olsson
"Ett stort tack för en underbar och oförglömlig dag!"

// Maria Stake
"Tack för en fantastisk dag på hemmaplan! Stämningen kändes omedelbart lyxig och harmonisk genom att Inka och Lena utstrålade sådan positiv energi och maten smakade så gott!"

// Anne Wiberg
"Tusen tack för en ljuvlig dag!"

// Emilie Staaf

Dag 1

Efter en kort presentation och lite kuriosa om träd tar Inka med dig på en promenad i skogen. Längs stigen får du övningar som hjälper dig att hitta in i nuet. Vi tar hjälp av naturens sinnrika detaljer och den känsla som skogen kan förmedla. Du får också sitta en stund under ett träd och bara vara.

Efter skogsbadet får vi hemlagad lunch på Yoga i Hagen-gården. Sen får den som vill prova att kula vid älven innan det är det dags för yoga. Det är Lena som leder ett lugnt och välgörande yogapass. På mjuka ullmattor guidas vi genom mjuka rörelser. I slutet av passet blir det meditation och en stunds vila medan Lena spelar för oss på klang och gong. Innan du åker hem får du också möjlighet att bada vedeldad bastu och ta ett dopp i älven.