Information Covid-19 / avbokning

Information Covid-19 / avbokning

Om du har bokat, eller funderar över att boka, en resa eller aktivitet med oss så kanske du har tankar kring Coronaviruset. Du kan vara trygg med att veta att våra gästers och personals trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet och att vi noga följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Våren och sommarens aktiviteter  i Dala-Floda 2022

På de boenden vi använder är man alltid väldigt noga med hygien och det ses till att gäster inte sitter för nära varandra. För övrigt håller vi hela tiden avstånd så gott vi kan och ber alla som inte är helt friska att stanna hemma. Mestadels är vi såklart ute och vi äter även ute när vi kan.

Våra avbokningsregler för aktiviteter i Dala-Floda ser ut såhär:

Du kan avboka aktiviteten fram till två veckor innan start. Du får då tillbaka kursavgiften minus 500:- Det går också bra att i stället skjuta upp aktiviteten till ett senare tillfälle. Vid avbokning senare än två veckor innan kursens start behöver du läkarintyg för att få tillbaka kursavgiften (minus 500:- ) Om du senare än två veckor innan kursens start är sjuk och inte kan få läkarintyg eller av annan anledning inte kan eller vill komma kan vi i stället skjuta upp din kurs till ett senare tillfälle. Även till säsongen 2022.

Om kursen blir inställd: Vi reserverar oss för att vi måste göra ändringar av kursen eller ställa in till exempel på grund av vattenståndet, för få deltagare eller på grund av myndigheters rekommendationer. Vi skjuter i så fall fram kursen till ett annat datum längre fram i tiden. Om du hellre väljer att avboka gäller avbokningsreglerna ovan.

Resor till Nepal, Bhutan och Tibet

Angående våra resor till Nepal, Bhutan och Tibet. Vi siktar nu in oss på att resa hösten 2022 Du hittar alla datum för resor under respektive resa. Se alla våra äventyrsresor.

Gällande avbokning av utlandsresa hänvisar vi till våra resevillkor.