Vandring i Annapurna, Nepal 2017

Tips

Läs om våra resor med vandring i Nepal

Läs om Himalayan Adventure Girls

Läs mer om att resa till Nepal

Läs om vår vandring till Annapurna Base Camp

Läs om vår vandring till Everest Base Camp

Läs en artikel om vandringens hälsoeffekter från Friluftsfrämjandet

Vandring i Annapurna, Nepal 2017

Rickard och Annso-Fi gjorde en vandring i Annapurna med Kamala från Himalayan Adventure Girls i Nepal i april 2017. Efter resan skickade de dessa fina bilder och skrev så här:

”Hej Inka!

Igår kom vi hem från vår vandring i Nepal. Både själ och hjärtat har utmanats, såväl känslomässigt som muskulärt. Vi har träffat på underbara människor som har tagit emot oss med öppna armar och med leenden på läpparna.

Resan har överträffat våra förhoppningar med råge och nu inte ens ett dygn senare, när vi har sovit i vår egna säng och kramat om våra nära och kära, kan vi inget annat känna än enorm tacksamhet att vi har fått förmånen att födas i Sverige. Vid flera tillfällen under resan när vi kom till byarna kom känslan av litenhet över oss och samtidigt en ödmjukhet så stor att den nästan blev överväldigande.

Kamala som var vår guide under vandringen och så även i Katmandu är en helt fantastisk tjej. Även fast vi läste lite om dig på din sida och ditt arbete med Himlayan Adventures Girls så fattade vi inte hur stor grej du hade gjort förrän vi var där och Kamala berättade om dig och och ditt fantastiska arbete. När Kamala berättade att hon ”föddes från dig” blev du för oss en person att beundra och högakta.

Vår resa är inte slut, den har precis börjat. Vi vill gärna hjälpa dig i arbetet med att stödja Himalayan Adventure Girls och vill resa med Kamala som guide igen så fort vi har möjlighet.

Med vänlig hälsning Annso-Fi och Rickard”