Kurs i forspaddling 2017

Tips

Ta med kollegorna på forspaddlingskurs du också!

Läs om vår populära forspaddlingskurs i Dala-Floda

Kurs i forspaddling 2017

Sveriges bästa arbetsgivare skickar sina anställda på kurs i forspaddling med Far Away Adventures.

Under 2017 kom företaget Cygnis anställda till Dala-Floda i omgångar och lärde sig paddla forskajak med Inka och Amrit Gurung. Sven Wesley som är anställd på Cygni och tidigare paddlat med oss skriver:

”Jag skickade ut förslaget om kurs i forspaddling bland mina kollegor som en kul grej och uppslutningen blev enorm. Vi hade extremt kul på första kursen och redan veckan efter ville fler hänga med så det var bara att fortsätta sätta ihop flera helger. Alla testar på något helt nytt, vi umgås under nya former och paddlingen är både lärorik och en härlig naturupplevelse. På Cygni får vi alltid uppbackning på allt som är bra och samarbetet med Far Away Adventures och Kajaktiv har fungerat riktigt bra. Jag fascineras varje gång av hur snabbt alla utvecklas på en helg och det som ser helt omöjligt ut på fredagen är en nöjesresa på söndagen.”

Cygni är ett konsultbolag som grundades utifrån idén att skapa den absolut bästa arbetsplatsen. Allt på företaget är utformat och genomtänkt för att stödja den visionen. Denna strategi har lett till att Cygni fem år i rad har blivit utsett till Sveriges bästa arbetsplats av stiftelsen Great Place To Work som varje år genomför världens största medarbetarundersökning. I den svarar mer än 10 miljoner medarbetare i mer än 50 länder på frågor om sin arbetsplats. I denna undersökning har Cygni också, som första svenska bolag någonsin, utsetts till Europas bästa arbetsplats inte mindre än tre gånger!!!

En viktig orsak till Cygnis framgångar är deras företagskultur som bygger på en stark sammanhållning och en tydlig gemenskap. Att skicka alla medarbetare till Dala-Floda på kurs i forspaddling är såklart en bra friskvårdsinsats, men minst lika viktigt är relationerna som skapas när man har roligt tillsammans. Det stärker sammanhållning och stolthet över Cygni och det underlättar kompetensutbyte, samarbete och många andra saker som är viktiga när man vill vara Sveriges bästa arbetsplats.

Cygni har nu bokat in personal på ytterligare två helger i maj på kurs i forspaddling med oss. Välkomna tillbaka !

Sven Wesley på kurs i forspaddling

Sven Wesley på kurs i forspaddling