Onlineföreläsning med Inka Gurung

Onlineföreläsning med Inka Gurung

Onsdag den 15 april 19.00-20.00  är du välkommen på en online-föreläsning med mig, Inka Gurung. Efter 20.00 blir jag kvar och svarar på frågor fram till cirka 20.30.

Pris: 200 kronor per person. Hälften av pengarna kommer jag att skicka till våra kvinnliga och manliga guider i Nepal som går miste om en inkomst denna säsong på grund av Coronakrisen.

Jag berättar historien om hur jag hamnade i Nepal, hittade forspaddlingen, startade företag och började lära tjejer i Nepal att paddla. Du får höra om livet på den fattiga landsbygden, om kvinnans situation och om hur det är att driva ett litet reseföretag med etisk profil och klimatångest. Jag berättar om hur viktig turismen är för Nepal, hur den fiskar upp familjer ur fattigdom och ger kvinnor och lågkastiga nya  möjligheter i livet – och mig möjlighet att leva på min passion.

Anmäl dig till: inka@farawayadventures.com

Efter att jag tagit emot din anmälan kommer du att få ett mail med länk till programmet Zoom som du behöver ladda ner i god tid innan föreläsningen.

Läs mer om mina föreläsningar

Läs om hur vi jobbar med hållbarhet: Hållbara resor

VARMT VÄLKOMMEN!