Vandring med yoga och sång 2022

Läs mer

Läs mer om vår vandringsresa med yoga och sång

Läs mer om att vandra i Nepal

Läs mer om Inka Gurung som arrangerar och guidar resan

Se en liten film om resan med vandring, yoga och sång 2022

Vandring med yoga och sång 2022

I november 2022 genomförde vi en unik resa där vi inte bara vandrade utan även sjöng och yogade. Färdledare på resan var Far Away Adventures Inka Gurung som också är yogalärare, och med var också Anders Nyberg, körledare och kompositör. Vi vandrade i fem dagar i ett område som sällan besöks av turister.

Så här skrev Lisbet Gemzell, 84, vår äldsta vandrare, efter resan:
”För mig har detta varit en oförglömlig resa med härliga medresenärer och med reseledaren Inka Gurung, som alltid var positiv och glad.
Vi fick se hur folk levde på landsbygden och vi kom nära den nepalesiska kulturen. Att vandra, sova i tält, vakna i gryningen och äta god nepalesisk mat var en upplevelse utöver det vanliga. Yoga- och sångpassen var fina och för mig var det tryggt att veta att följebilen fanns. Var stolt att jag bara behövde utnyttja denna förmån endast en gång under resan. Jag har i alla fall fyllt 84! Efter denna resa har jag fått en rejäl vitamininjektion som jag hoppas varar vintern ut. Kan bara rekommendera att resa med Inka och Far Away Adventures. Vill till slut tacka alla medresenärer och de fina lokala guiderna som följde oss på vandringen!”

Lisbeth i Bandipur